Protecția datelor personale

Asigurarea dreptului la protecția datelor se face in deplină concordanță cuRegulamentul (UE) 2016/679(“Regulamentul general privind protecția datelor” sau “GDPR”), precum și cu orice altă legislație aplicabilă pe teritoriul Romaniei. Acest document arata modul în care colectăm, utilizăm, transferăm și protejăm datele tale cu caracter personal atunci când interacționezi cu noi în legătură cu comercializarea produselor noastre,inclusiv prin site-ul nostru web https://petmo.ro.

Ne rezervăm dreptul de a actualiza și modifica Politica de Confidențialitate conform cerințelor legale iar versiunea recent modificata va fi afisata pe site.

Ce date personale colectăm și de ce le colectăm

Comentarii

Când vizitatorii lasă comentarii pe site, colectăm datele arătate în formularele de comentarii, dar și adresa IP a vizitatorului și șirul agenților utilizator din navigator pentru a ne ajuta la detectarea spamului.

Un șir făcut anonim (numit și un hash), creat din adresele tale de email, poate fi furnizat serviciului Gravatar pentru a vedea dacă îl folosești. Politica de confidențialitate a serviciului Gravatar este disponibilă aici: https://automattic.com/privacy/. După aprobarea comentariului, fotografia ta de profil este vizibilă pentru public lângă comentariul tău.

Media

Dacă încarci imagini pe situl web, ar trebui să eviți încărcarea imaginilor care au incluse date de locație înglobate (EXIF GPS). Vizitatorii sitului web pot descărca și extrage toate datele despre locație din imaginile de pe site.

Formulare de contact

 În general, colectăm datele dvs. cu caracter personal direct de la dumneavoastră, astfel încât aveți controlul asupra tipului de informație pe care ne-o oferiți. Cu titlul de exemplu, primim informații de la dvs. astfel:

Când comanzi produse de la PETMO (Telefonica Târgviște SRL), ne transmiți: produsul dorit, numele si prenumele, adresa de livrare, detalii de facturare, număr de telefon, email, etc.

Nu colectăm și nu prelucrăm în alt mod date sensibile, incluse de Regulamentul general privind protecția datelor în categorii speciale de date cu caracter personal. De asemenea, nu dorim să colectăm sau să prelucrăm date ale minorilor cu varsta de pana in 16 ani.

Cookie-uri

Dacă lași un comentariu pe situl nostru, poți opta pentru salvarea în cookie-uri a numelui, adresei de email și sitului tău web. Acestea sunt pentru confortul tău, astfel nu mai trebuie să le completezi din nou când lași un alt comentariu. Aceste cookie-uri vor fi valabile un an.

Dacă mergi la pagina noastră de autentificare, vom seta un cookie temporar pentru a determina dacă navigatorul tău acceptă cookie-uri. Acest cookie nu conține date personale și este eliminat când închizi navigatorul.

Când te autentifici, vom seta și câteva cookie-uri pentru a-ți salva informațiile de autentificare și opțiunile de afișare pe ecran. Cookie-urile de autentificare sunt păstrate două zile, iar cele pentru opțiuni de afișare pe ecran sunt păstrate un an. Dacă selectezi „Ține-mă minte”, cookie-urile tale de autentificare vor fi păstrate două săptămâni. Dacă te dezautentifici din cont, cookie-urile de autentificare vor fi eliminate.

Dacă editezi sau publici un articol, un cookie suplimentar va fi salvat în navigatorul tău. Acest cookie nu include date personale și indică pur și simplu ID-ul articolului pe care tocmai l-ai editat. El expiră după 1 zi.

Conținut înglobat de pe alte situri web

Articolele din acest sit pot include conținut înglobat (de exemplu, videouri, imagini, articole etc.). Conținutul înglobat de pe alte situri web se comporta exact la fel ca și cum vizitatorii au vizualizat un alt sit web.

Aceste situri web pot să colecteze date despre tine, să folosească cookie-uri, să înglobeze urmărirea suplimentară de la părți terțe și să-ți monitorizeze interacțiunea cu conținutul înglobat, inclusiv să-ți urmărească interacțiunea cu conținutul înglobat dacă ai un cont și ești autentificat în acel sit web.

Cu cine partajăm datele tale

Colectarea datelor personale introduse de către Utilizator în formularul de comandă are ca scop informarea Utilizatorului referitor la starea contului creat pe site, informarea Utilizatorului referitor la activitatea site-ului, informarea Utilizatorului în legatura cu starea comenzii plasate pe site, promovarea mărcilor, produselor și a serviciilor oferite, livrarea produselor comandate, expedierea materialelor promoționale prin mijloace electronice. Nu ești obligat/ă să furnizezi aceste date, însa acestea sunt necesare la prelucrarea cererii tale și onorarea serviciilor oferite de PETMO (Telefonica Târgviște SRL) . În același scop sunt folosite datele furnizate telefonic, prin e-mail sau verbal, în cazul prezentării la locație.

Cât timp îți păstrăm datele

Dacă lași un comentariu, comentariul și metadatele lui sunt păstrate pe o perioadă nedeterminată. Așa putem recunoaște și aproba automat toate comentariile următoare în loc să le ținem într-o coadă pentru moderare.

Pentru utilizatorii (dacă există) care se înregistrează pe situl nostru web, stocăm și informațiile personale pe care le furnizează în profilul lor de utilizator. Toți utilizatorii își pot vedea, edita sau șterge informațiile personale oricând (dar nu își pot schimba numele de utilizator). De asemenea, administratorii sitului web pot vedea și edita aceste informații.

Ce drepturi ai asupra datelor tale

Dacă ai un cont sau ai lăsat comentarii pe acest sit web, poți cere să primești un fișier de export cu datele personale pe care le deținem despre tine, inclusiv toate datele pe care ni le-ai furnizat. De asemenea, ne poți cere să ștergem toate datele personale pe care le deținem despre tine. Acestea nu includ toate datele pe care suntem obligați să le păstrăm în scopuri administrative, juridice sau de securitate.

Regulamentul general privind protecția datelor îți recunoaște o serie drepturi în legătură cu datele tale cu caracter personal. Ai dreptul să soliciși accesul la datele tale, corectarea oricăror greșeli din fișierele noastre și/sau poți refuza prelucrarea datelor tale cu caracter personal. De asemenea, te poți adresa autorității de supraveghere competente sau justiției. Poți de asemenea solicita ștergerea datelor tale. cu caracter personal, dreptul la restricționarea prelucrării datelor tale și dreptul la portabilitatea datelor.

Pentru a te pune la curent cu drepturile pe care le ai, ne poți contacta folosind detaliile de contact expuse mai sus. Sunteși rugat să rețineți următoarele aspecte dacă dorești să-ți exercitezi aceste drepturi:

Identitate. Pastram confidențialitatea tuturor datelor cu caracter personal. Din acest motiv, te rugăm sa ne transmiți cererile tale cu privire la aceste date folosind adresa de e-mail telefonica.targoviste@gmail.com. În caz contrar, ne rezervăm dreptul de a-ți verifica identitatea prin solicitarea de informații suplimentare care au ca scop confirmarea identității tale.

Onorarii. Nu solicita taxă pentru a-ți exercita vreun drept în ceea ce privește datele cu caracter personal.

Durata de răspuns. Raspundem solicitarii tale in maximum o lună, cu excepția cazului în care acest lucru este deosebit de complicat sau dacă ai făcut mai multe solicitări, caz în care urmează să răspundem în termen de maximum doua luni. Te vom anunța dacă vom avea nevoie de mai mult de o lună. S-ar putea să te întrebăm dacă poți să ne spuneți exact ce dorești să primești sau ce anume te îngrijorează. Acest lucru ne va ajuta să acționăm mai repede si să scurtăm timpul de răspuns la solicitarea ta.

Unde îți trimitem datele

Comentariile vizitatorilor pot fi verificate printr-un serviciu automat de detectare a spamului.

După caz, putem transmite sau oferi acces la anumite date cu caracter personal ale dvs. următoarelor categorii de destinatari:

– furnizorilor de servicii de curierat;

– societăților de asigurare;

– furnizorilor de servicii IT;

– altor societăți cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piață a bunurilor si serviciilor noastre.

În cazul în care ne revine o obligație legală sau dacă este necesar pentru a ne apăra un interes legitim, putem de asemenea divulga anumite date cu caracter personal unor autorități publice.

Ne asigurăm că accesul la datele tale. de către terții persoane juridice de drept privat se realizează în conformitate cu prevederile legale privind protecția datelor si confidențialitatea informațiilor, în baza unor contracte încheiate cu aceștia.

În prezent, stocăm și prelucrăm datele dvs. cu caracter personal pe teritoriul României.

Informațiile tale de contact

 Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulatie a acestor date, modificată și completată sși ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private in sectorul comunicațiilor electronice, Telefonica Târgviște SRL are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi despre tine, un membru al familiei tale ori o altă persoană.

În condițiile legii 677/2001 privind protecția datelor cu caracter personal și la cererea scrisă a Utilizatorului datată și semnată, Vânzătorul are obligația de a confirma solicitantului, gratuit, pentru o solicitare pe an, dacă prelucrează sau nu datele sale personale, să rectifice, blocheze, actualizeze sau saă șteargă, transforme în date anonime, în mod gratuit, datele care nu sunt conform legii 677/2001.

Utilizatorul este direct răspunzator de datele pe care le pune la dispozitia site-ului, luându-și obligația de a furniza date reale. Orice eroare sau prejudiciu survenite în urma declarării unor date false sau eronate nu constituie obiect de răspundere din partea Vânzătorului, eventualele prejudicii produse Utilizatorului din această cauză fiind suportate de către acesta. Dacă unele din datele furnizate de tine sunt incorecte sau incomplete, avem rugămintea să ne contactezi cât mai curând pentru rezolvarea situației.

În urma introducerii datelor cu caracter personal, Utilizatorul iși exprimă acordul să primească informații prin intermediul e-mail, SMS, Telefon sau alte modalități de comunicare.

Cum îți protejăm datele

Asigurăm securitatea datelor cu caracter personal prin introducerea unor măsuri tehnice și organizatorice adecvate, conform standardelor industriei.

În ciuda măsurilor luate pentru a proteja datele tale cu caracter personal, te atenționăm că transmiterea informațiilor prin Internet, în general, sau prin intermediul altor rețele publice, nu este complet sigură, existând riscul ca datele să fie văzute şi utilizate si de către alte părți neautorizate. Nu ne putem face responsabili pentru astfel de vulnerabilități ale unor sisteme care nu sunt sub controlul nostru.

Sesizări

Poți depune o sesizare la autoritatea de supraveghere cu privire la prelucrarea datelor tale cu caracter personal la următoarele date de contact:

Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal – B-dul G-ral. Gheorghe Magheru nr. 28-30, Sector 1, cod poștal 010336, București, Romania

Telefon: +40.318.059.211 sau +40.318.059.212;

E-mail: anspdcp@dataprotection.ro

Fără a-ți afecta dreptul tău de a contacta în orice moment autoritatea de supraveghere, te rugăm să ne contactezi în prealabil, și vom depune toate eforturile necesare pentru a rezolva orice problemă pe cale amiabilă.

  • Reamintim faptul ca ne poți contacta in orice moment prin transmiterea solicitarii tale prin oricare dintre următoarele modalități:

– prin e-mail la adresa: telefonica.targovise@gmail.com sau

– prin poștă sau curier la adresa: B-dul Libertății, Bl. A3A , Sc. A2, Parter -cu mentiunea în atenția Responsabilului  Telefonica Târgviște SRL cu protecția datelor.

Leave a comment